lørdag 13. oktober 2012

Tamtarataaa! Spa på Åheim!

Du las så rett, så rett - fyrstkomande laurdag, 20. oktober, kl. 18.30, fristar Tøydokka og Sydama med spa i Sydokkekåken! Sydokka har, beskjeden som ho er, påstått at me ikkje kan love verken varme eller kalde kjelder. Her er det imidlertid på sin plass å poengtere at sjølv om varmtvasstanken på Åheim er urovekkande liten, samt at me her lir av mangel på badekar, syter likevel kulda som har kome snikande rundt hushjørna for at alle som vil skal få sjansen til å bade i kalde omgjevnadar!

Innandørs har du mellom anna høve til å få ein demo på galvanisk spa. Fristar tanken bør du kaste deg over telefonen og huve det ut til Sigrid Sydame (46 43 00 41) - her er ikkje flust med plassar, så fyrstemann-til-mølla-prinsippet rår!

Triv tak i ein ven eller to og set av laurdagskvelden til spa! Men kva med Om att oppi det heile?? Roleg, bare roleg - me pakkar sjølvsagt Jebsen og Jolenissen stuvande fulle av Småfolk, Ugly og Froy & Dind - og lovar at dette er på plass i lag med den nye makkeren vår, kortterminalen!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar