mandag 23. juli 2012

og så er me i gang att!

Sommarferien er over, og i morgo gyv me laus att! Som de kanskje alt har fått med dykk går tysdagsope sin vande gang - men frå no av finn du Colchester'n ved tøydokka sin residens, eit lite stykke inn i Øyfjellsskogane. Om ho kjem på - eller orkar - å trille tønna vår den knappe kilometeren det er frå Brandkvålskrysset og heim kvar tysdag får me sjå litt på. Ho lovar imidlertid å ha eit auga, av og til to, på mobilen, og slik fange opp om det er nokon som ikkje finn fram (eller som køyrer seg vill i forsøket).

Kort fortalt kjem du deg no til Colchester'n ved å (a) køyre ca. 3 km. frå Limoen / Øyfjell Skule og grendehus i retning Åmot, køyre forbi skiltet der det står Raundalen, for så å ta fyrste avstikkar til høgre, eller (b) risikere liv og lemmar over Hyllandsheia frå Åmot og ta tredje avstikkar til venstre etter at du støter på bebyggelse. Ei mørkbeisa hytte med flaggstong gjev eit vink om at du er på rett veg. Deretter fyrste og einaste avstikkar til venstre. Tadaaaa! Der står tøydokka og vinkar!

NB! Ja, tøydokka lovar som sagt å sjekke mobilen på tysdagar, men er elles relativt likegyldig til slikt. Dersom du ikkje skulle få svar, er det difor ingen grunn til å tvile på om du har rett mobilnr. Send ei melding, eller ring gong på gong på gong...

Me gledar oss til å få deg på besøk!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar